Okategoriserade

Hej världen!

Vår ambition är att servera riktigt
goda Poke Bowls med tillbehör i enkelhet som är lagade från grunden. Vi har komponerat ihop våra egna Poke Bowls där vi medvetet satsat på ingredienser som ska ge en god smakupplevelse men även vara en fröjd för ögat att se och samtidigt vara hälsosamt.

Koncepetet är ursprungligen från Hawaii, betecknas som en del av streetfood kulturen. Poke Bowl har snabbt blivit väldigt populärt i hela USA och spridit sig ända till Sverige. Våra Poke Bowls består av små bitar rå eller tillagad fisk, ungefär som sashimi, som serveras i en skål med tillbehör, ofta sushiris, avokado, nötter, betor och smaksättningar som soja, lök och chili som toppas med några av våra goda toppingar.

Poh-Keh kommar att öppna i Göteborg bakom Avenyn på Teatergatan 24.
Varmt välkomna för en smakupplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *